неділю, 3 січня 2010 р.

Фігуріст захворів.

Теоретично десь тут треба було вітати всіх з Новим Роком. Першого числа був великий облом лазити на блог. А в ніч з першого на друге в малого температура 39. Схоже на грип. Скакнув "ацетон". Вчора ввесь день випаювались, температуру збивали тільки вищу 38.5. В вечорі тести на "ацетон" ніби прийшли в норму, але температура нікуди не ділась, покашлює. Вночі 2 рази збивали. Ще й як на зло ці вихідні. Сьогодні викликали чергового лікаря, побачимо що скаже. Хоч би пневмонії не було черговий раз. Дав вчора ввечері капсулу "Таміфлю", може не треба було... хз, на крайняк лікар відмінить. Реакція на нього як і написано - рвота, біль в животі...мда. Захворіла також дочка родичів, однокласниця малого, тільки на півдня раніше загребло. Дуже схоже на грип. У нього якраз інкубаційний період дні 3. І різке підвищення температури до 39. І загальна інтоксикація. Видно десь з школи приніс. Ми ж дружиною поки що тримаємось. Але може ще інкубуємо "чужого"... Якщо за день-два ніхто більше не захворіє, то скоріше всього був якийсь "старий" штам і у нас уже імунітет.

3 коментарі:

  1. :(
    Мои родители тоже, с первого на второе. Грипп.
    Паршиво.

    Ну, пусть поправляется, и Вам с Ниной не болеть.

    ВідповістиВидалити
  2. Угум.
    Був лікар, послухала, позаглядала в горло, сказала що нічого нового в принципі додати не може крім антибіотиків. Сказала що все правильно лічились, продовжувати до завтра, якщо покращень не буде зовсім то добавити антибіотики. Отакі справи, хотілось би виїхати без них, але тут уже від нас мало що залежить. Могла й сьогодні призначити, але так як ми хочемо спробувати на власному імунітеті то сказала що можна відкласти.
    І без них погано і з ними погано... і взагалі хворіти погано :(
    Ще галстену додала, що в принципі логічно, схоже підшлункова казиться, печінка не справляється...тому й ацетон. А може й наклалось одно на друге. Свята - цукерки, жарене, жирне...

    ВідповістиВидалити
  3. Ну вже 2 дні без температури. Тепер головне протриматись щоб ніяких бронхітів-пневмоній не було.
    Мабуть Терафлю було зайвим, хоча хер його знає як би було без нього...

    ВідповістиВидалити