понеділок, 12 жовтня 2009 р.

Я рукодєльніцо :)


Синуля займається фігурним катанням. Для тренувань знадобився пояс з грузом, для обтяжування. Чіпляється на пояс, або на ногу в залежності від вправи на тренуванні. По кутузівському методу - "важко в навчанні, легко в бою". Довелось щось мудрувати...

Свинець з старого акумулятора для виготовлення грузу. Консервна банка для його розтоплення. Ложка в якості форми. Півгодини камлання над газовою плитою і готово.  Можна влаштовуватись на завод в літєйний цех ;)

Шмат липучки, шмат широкої гумки (з магазину що торгує тканинами), звичайний текстильний пояс без пряжки (це щоб міцніше було), капронова нитка, шило, голка і міцні нерви... ну і кілька вечорів часу. Вийшло те що на фотці.

Завтра, пардон уже сьогодні, будуть проведені випробування боєм... сподіваюсь вгодив.

7 коментарів:

  1. Имхо, свинец - плохо. Может поискать чего-то более другого?
    С одной стороны, свинец можно в нужную форму переплавить, чтобы место не занимал - это плюс. С другой, свинец все таки не самый чистый из металлов.

    ВідповістиВидалити
  2. Ну я ж його не їсти збираюсь :) Може то навіть олово а не свинець, хоча хрін редьки не солодший... Мені дали вже в вигляді сплавлених шматків, так що точно не знаю.
    Ну і ще я дивився з чого другі зробили, в основному риболовні грузіла куплені на базарі в необхідній кількості. Той же самий свинець.

    ВідповістиВидалити
  3. Ну оно понятно, всяко лучше чем уран или стронций там, скажем :) У меня есть один диск лишний от штанги и гиря пудовая - могу пожертвовать :)

    ВідповістиВидалити
  4. І що я з нею буду робити? Тут же вага 0.5 кг. Це на ногу чіпляється або на пояс, коли робиш ласточку там, або різні стрибки на ковзанах. Ну щоб коли зняв то - "я як Юрій Гагарін..."

    ВідповістиВидалити
  5. А в спортзал на зиму не збираєшся ходити? У нас там в новому будинку відкрили, щось в районі 100 грн на місяць абонемент.

    ВідповістиВидалити
  6. у меня дома спортзал :) Тесть на ДР тренажер подарил.

    ВідповістиВидалити