середу, 16 грудня 2009 р.

За останній час

Щось давненько я нічого не дописував. Треба це виправити :)

Отже що у нас останнім часом нового...

В неділю ходили на ковзанку в Мегамол. Неочікувано ціни не відповідали заявленим на флаєрі який ми взяли в день відкриття. Тепер в вихідні з дорослого 30 грн з дітей, студентів, школярів 20 грн. В будні трохи дешевше. Прокат ковзанів включено в вартість. Виходить якщо приходити з своїми ковзанами то вартість така ж як і на інших ковзанках. Дитячі і дорослі картки нічим не відрізняються, "дитячість" треба активувати кожен раз перед входом, у адміністратора за допомогою внесення грошей, хоча б 10 коп. і пред'явлення учнівського-студентського. Тут, на "Льодовій арені", трохи інша система обліку хвилин ніж на інших ковзанках. Гроші знімаються при виході на лід за хвилин 15 катання, після чого починається посекундна. Тобто бігати на лід з льоду кожні 2 хвилини не вийде - дорого. Але зате можна покататись 20-30 хв і піти, гроші не згорають, як у конкурентів, у яких мінімум 1 година катання. Приємно здивувала якість льоду. Лід тут м'якіший ніж в "Льодовому клубі" і набагато м'якіший ніж на "Айс Авеню". Після чистки катаєшся як по маслу, леза не зриваються з дуги на віражах, дуже приємні відчуття. Правда вистачило чистки на 20 хвилин, після чого лід був "розкришений" і всі приємні відчуття втратились. З не приємних моментів - дуже велика кількість людей. Мабуть через те що вихідний. Два раза мені в'їхали в задницю, в результаті чого один раз гухнув всіма своїми 80-тью з гаком кілограмами на якогось малого. Мені було м'яко, йому думаю не дуже.

Купив накінець задню перекидку до вєліка. Взяв б\у SRAM X.7. Обійшлась в 350 грн + доставка з Дніпропетровська щось ~15 грн. Вирішив що до нової Х.9 я ще не готовий ні морально ні матеріально.

Встановив на вєлік всі куплені раніше прибамбаси. Манетки, тормозні ручки, перекидку. ГарнО. Тепер треба вибратись в лісопарк покататись по сніжку. В процесі установки треба було обрізати рубашку троса, виявилось що це не так просто зробити як здавалось на перший погляд. Кусачки і пасатіжі не беруть, пилкою по металу теж неосилив, а болгарки нема. Довелось йти в Велохауз і різати спецкусачками ;)

Продав на кінець підседілку. Віддав за 60 грн. Меньше буде хламу в хаті.

В зв'язку з похолоданням забрав байки з балкона в кімнату. Свій навіть помив. Стоять тепер на чільному місці.

В школі знову оголосили карантин. Малий розкашлявся, на тренування сьогодні не пішов. Сидить вдома.

Ковзани виявились гівняноватими, власне за такі гроші нічого від них кращого й неочікувалось. Доведеться думати щось і брати на весну щось фірмове. Хоча може вже на наступну осінь... побачимо як буде нога рости і чи доживуть ці китайські до весни взагалі.

Черговий раз взявся за англійську. Дивлюсь серіал "Extr@ English", слухаю-говорю уроки по методу Др.Пімслера і читаю Гаррі Потера в оригіналі. Плюс сиджу на заняттях малого, іноді уточнюю для себе якісь моменти у вчительки, толку не багато але все ж.

Випала пломба, ходжу до стоматолога... каже що буде забивати мені в зуба арматуру і накривати коронкою. :-D Недешево, треба сказати, зараз всі ці процедури.

Немає коментарів:

Дописати коментар