понеділок, 2 листопада 2009 р.

Поїздка в Могилів-Подільський.

Їздив до батьків, збирався забрати малого, канікули ж закінчились. Але ввели карантин так що залишив його ще "в бабушки" :) Якраз так склалось що заїхав менший бразер, що повертався в Львів з командирування і мамин брат з моїми двоюрідними. Так що побачились. Власне нічого цікавого. Візит вічливості, давно не бачились і бла-бла-бла.

Доці сестри вже 4 роки, така доросла, щось не доводилось за стільки років побачити. Тормаз, хоч би якусь шоколадку дитині привіз. Хороша "мисля" приходить "опосля". Ех пора уже входити в роль дорослого "дяді".

Мдя. У цього "дяді" ще в самого дитинство в голові. 32 роки а ума як не було так і немає.

Зате заюзав свій нетбук. Не часто випадає йому робота в "бойових" умовах. Без розетки жив годин по 5. В автобусі і на автовокзалі музику програвав, "Доктора Хауза" показував. Телефон (точніше телефони, підключав ще бразера трубку, у нього інет дешевший) через блютуз ловив на ура, в інет через GPRS ходив теж на ура, при чому конект робив через NetworkManager, чого раніше ніразу не робив в Gentoo. Довелось розібратись, випадково зібрав PidGin з флагом networkmanager і він собака не бажав виходити в онлан поки NM йому не скаже що є конект, а конекта не бачив в упор коли з'єднання робилось скриптом. Навіть якись USB 3G модем від Київстару завів, зібравши за 10 хвилин якись відсутній модуль ядра, правда як дзвонити на нього не розібрався, треба було шукати в неті. Але так як модем попав до мене всього на півгодини то було облом цим займатись. У власника Убунту, ловить цей модем на автоматі і в нетворкмереджері з'являється закладка для CDMA підключення.

Немає коментарів:

Дописати коментар