пʼятницю, 27 листопада 2009 р.

window-picker-applet

Побачив в Убунті прикольну фішку для нетбуків з маленим екраном і малою роздільною здатністтю. Вікна при запуску розгортаються на повний екран і заголовок відображається на панелі інструментів. Спробував собі таке зробити. Не подобається тільки що вікна при старті розгортаються на ввесь екран, на моєму 901-му ееерс це не завжди доцільно. Але поки що не відключав, все ж таки для firefox це корисно, а я в основному в ньому й сиджу.

Таку фішку робить аплет window-picker-applet, а розгортає вікна на ввесь екран maximus. При чому без останнього заголовки вікон не приховуються при максимізації і window-picker-applet не має ніякого сенсу.Класно було б щоб максимус не розгортав примусово вікна при запуску на ввесь екран, але при ручній максимізації прибирав заголовки, щоб їх було видно тільки на панелі інструментів.

Для gentoo ebuild-и можна знайти на багзіллі, але доведеться підправити посилання для скачування і версії, думаю для гентушника це не проблема. Там пишуть що ebuild-и мають бути в оверлеї sunriсe...ставив, нема.

Немає коментарів:

Дописати коментар