неділю, 8 листопада 2009 р.

Зберігання байків на балконі.

Задовбало мене що на балконі нема де стати, 2 (а то і три) байка, якісь коробки, "одна лижа", як говорив Задорнов... Вирішив зайняти кубатуру балкона якось більш раціонально. Що вийшло видно з фото.

Подивився спочатку ціну такого (ну приблизно такого) гачка в магазині, 75 грн, гих. Кусок дроту 6мм, прозорий шланг (на базарі 2.50 грн за метр) і 4 дюбеля з гачками (теж гривні 2 за все). Ну ще довелось потратитись на напилок, так як не було в хазяйстві - 8 грн.

На балконі ремонт не роблений, тому трохи схожий на бомбосховище :) Але вірте мені, це балкон.

На зиму, коли пальнуть морози, доведеться забрати їх в квартиру, але сподіваюсь що сильні будуть не довго, як минулої зими.

Є думка що так може колесо "витягнутись" в овал. Не думаю що це реально, особливо як що постійно кататись то вчіпити 2 раза підряд за одне і те ж місце ймовірність досить мала, а отже кожен раз навантаження буде на іншу точку.



















UPD: Во, такий буває класний готовий гачок, в камент фотку вставити не можу тому вставляю в пост:


3 коментарі:

  1. Сьогодні колега купив готовий гачок. 45 грн. Виглядає солідно і культурно. Конструкція практично така ж як я придумав, але під верхнє колесо зроблена залізна підставка. Коли зроблю ремонт на балконі мабуть заміню гачки на заводські, для красоти...

    ВідповістиВидалити
  2. "Коли зроблю ремонт на балконі мабуть заміню гачки на заводські, для красоти…"

    Давай догоняй:
    http://g.io.ua/img_aa/large/1650/52/16505293.jpg

    ВідповістиВидалити